Over ons
NBC De Haas Van de Goor & Partners is een modern accountantskantoor gevestigd in Oosterbeek (Utrecht). Onze gemotiveerde, vaktechnische goed ontwikkelde medewerkers zijn actief voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

De juiste contacten
We kennen de provincie Utrecht als geen ander. We weten de gemeentelijke weggetjes te bewandelen, beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen. En dat komt uiteraard goed van pas bij onze advieswerkzaamheden.

Voor elke MKB-ondernemer
Onze dienstverlening (en daarmee ook onze cliëntenkring) strekt zich veel verder uit dan de provincie Utrecht. Voor elke MKB-ondernemer staan de deuren van ons kantoor open.

De wereld van nu
Ondernemen is keihard werken en het vereist in de wereld van vandaag een flexibele instelling. De meest uiteenlopende zaken en ontwikkelingen razen immers in sneltreinvaart voorbij. Of u het nu wilt of niet: voortdurend krijgt u belangrijke keuzes voor uw voeten geworpen. In die hectiek de juiste koers voor uw bedrijf bepalen, laat staan vasthouden?

Altijd een vast aanspreekpunt
Wij bieden u de oplossing. Naast accountancydiensten beschikken wij over verschillende specialismen binnen onze eigen organisatie. Belangrijk daarin is uw vaste vertrouwde aanspreekpunt. Een accountant-adviseur die deskundig en betrouwbaar is, kennis heeft van uw branche en een toegevoegde waarde heeft voor uw gehele bedrijfsvoering.

Daar waar nodig wordt hij geassisteerd door een brede en deskundige achterban. Adviezen staan zo bij ons niet op zichzelf, maar worden altijd ingepast in uw totale bedrijfsbeleid.

Onze missie

  • Wij geven ondernemers ruimte om zichzelf en hun onderneming verder te ontwikkelen;
  • Wij zijn voor ondernemers ‘de spin in het web’ door hen de weg te wijzen in de regelgeving en te coachen in hun ondernemerschap.

Ambitie
Op de markten waarin we opereren willen we een aantrekkelijke sparringpartner voor ondernemers zijn, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De adviseur die je begrijpt
Door onze goede contacten beschikken wij over een hecht netwerk. Als klantgerichte organisatie zijn wij u van dienst op een manier die aansluit op uw eigen behoefte. De adviseur die je begrijpt is hierbij ons motto.

Op de ondernemer afgestemde dienstverlening
Niet elke ondernemer heeft behoefte aan deskundigheid op een breed terrein. Een startende ondernemer heeft andere wensen dan een ervaren ondernemer, of de ondernemer die het bedrijf wil overdragen aan de volgende generatie of aan derden. Tot welke branche u ook behoort en hoe groot of klein uw onderneming ook is, onze dienstverlening stemmen we altijd daarop af. Dit betekent dat wij steeds in nauw overleg met u bepalen welke werkzaamheden u zelf kunt verrichten en welke wij uitvoeren. Kortom: een praktische benadering waardoor de kosten en baten in de juiste verhouding blijven staan.

Sparringpartner
Het is ons doel u zo zorgeloos mogelijk uw bedrijf te laten runnen. Als uw sparringpartner en bondgenoot bezorgen wij u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat uw zaken tot in detail zijn geregeld. Met welke ondernemerskwesties u ook in aanraking komt: wij staan altijd voor u klaar.

Mooie woorden, inderdaad, die wij graag voor u in daden omzetten. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Om bij te blijven is een sterk netwerk essentieel. Naast goede contacten met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs, werken we daarom ook nauw samen met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen.

NBC De Haas Van de Goor & Partners is aangesloten bij:

NBC_NBA1.jpg

de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt

NBC-RB1.jpg

Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsorganisatie van en voor belastingadviseurs

NBC-Nederland1.jpg

NBC Nederland (een landelijke organisatie van accountantskantoren), die regelmatig overleg voert met collega-kantoren op verschillende vaktechnische terreinen

Auxilium

Auxilium Adviesgroep biedt ondersteuning, training en advies aan accountants.

Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij NBC De Haas Van de Goor & Partners is gewaarborgd, ook op de lange termijn.